NORDKROM

Hårdförkromning för industrin

Om oss

Erfarenhet, tradition och kvalitet

Nordkrom AB är ett verkstadsföretag som levererar tjänster med specialisering på hårdförkromning av kolvstänger, lagerytor och formverktyg.

Vår affärsidé bygger på att leverera absolut högsta kvalitet, snabb hjälp, konkurrentkraftigt pris och kundåterkoppling. Varje moment i arbetsprocessen kontrolleras och dokumenteras noggrant så att du som kund får precis samma höga standard varje gång.

Verksamheten flyttades från Luleå till Piteå år 2013, till Kombihuset i Öjebyn. Företaget förvärvades av Anton Mikaelsson och Mattias Stenvall år 2022.

Hållbarhet och miljö är i största fokus. Renovera och ytbelägga detaljer är ett miljövänligt sätt då du förlänger livslängden och kan göra om detaljer flertalet gånger istället för att behöva tillverka nytt.

Vi hårdförkromar bland annat maskindetaljer, slitageytor, axlar, valsar, cylindrar & kolvstänger.

Nordkrom arbetar enligt kvalitets- och miljösystemen ISO 9001 och ISO 14001

Tjänster

Precision, kompetens och erfarenhet

Vi erbjuder hårdförkromning av kolvstänger, lagerytor och formverktyg. Den unika och specialiserade teknik som vi använder ger en ytterst slitstark yta som svarar mot högt ställda krav på korrosionsskydd. Vi utför även svarvning, svetsning och polering.

Vi kan även utföra: Cylinderdemontering, hening, rundslipning, riktning, fräsning, påläggsvetsning och tillverkning av detaljer.

Hårdförkromning

SE MER

SVARVNING

SE MER

ÖVRIGA TJÄNSTER

SE MER

KROMSPECIALISERING

Vi är specialister på hårdförkromning

Hårdförkromning ger en yta med unika egenskaper som står emot korrosion, nötning och värme på ett hållbart sätt. Nordkrom erbjuder både hårdförkromning av nytillverkade detaljer och renovering av maskindelar, vilket är mer kostnadseffektivt och tidseffektivare än en nyinvestering.

Personal

Delar av Nordkrom

Anton Mikaelsson

Ägare/Verksamhetschef

Mattias Stenvall

Ägare/Verksamhetschef

Hör av dig!

Alla givande samarbeten börjar med en enkel dialog

anton@nordkrom.se
0911-21 22 00

(Verkstad Anton)
070-282 16 35

(Verkstad Mattias)
076-778 17 73 

(Administration)
070-316 06 74